Marcajele virale din Timişoara, luate la mişto de ziariştii din Marea Britanie: "Drumul spre IAD"

The Sun, ziarul tabloid cu cea mai mare circulație din Marea Britanie, a dedicat un articol ciudatei intersecții de lângă pasajul Jiul din Timişoara.  Sub titlul „Drumul spre iad. Tu ai putea naviga prin această intersecție care i-a lăsat muți de uimire pe șoferi”, tabloidul The Sun a publicat un amplu articol dedicat viralei intersecții din Timișoara.

Asta chiar în timp ce primarul Nicolae Robu crede că viralizarea intersecției este opera contestatarilor săi, el fiind asigurat de specialiști că totul este în regulă acolo, scrie tion.ro

„În mod normal se presupune că șoferii știu pe ce bandă să vireze, însă în încercarea de a face acest lucru mai ușor de văzut, firma constructoare pur și simplu a complicat lucrurile”, comentează ziariștii de la The Sun.

De cealaltă parte, Nicolae Robu asigură timișorenii că acele marcaje sunt o premieră doar pentru Timișoara, unele similare existând în alte orașe din Europa. Se pare, însă, că nici ziariștii britanici nu au mai văzut așa ceva în viața și pe meleagurile lor.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?