Manifestările de ziua Reginei Marii Britanii continuă astăzi cu o masă în aer liber

 

În Londra continuă manifestările care marchează împlinirea a 90 de ani a Reginei Elisabeta. 10 mii de oameni sunt invitaţi astăzi la o petrecere în aer liber. Evenimentul va fi organizat de-a lungul aleii Mall, în paralel cu alte festivități desfășurate pe întregul teritoriu al Marii Britanii.

Regina Elisabeta a II-a a participat ieri la tradiționala trecere în revistă a trupelor, în apropierea Palatului Buckingham. 1.500 de militari în uniformă de paradă și 300 de cai au defilat la ceremonia intitulată 'Trooping the colour'.

Familia regală, cu prezența în premieră a prințesei mezine Charlotte, a asistat apoi la un impresionant miting aviatic. Ceremoniile dedicate reginei au început încă de vineri cu un serviciu religios la catedrala Saint-Paul din Londra, în prezența premierului David Cameron și a altor personalități.

Născută la 21 aprilie 1926, regina își sărbătorește ziua de două ori: în privat, la data nașterii, și într-o ceremonie oficială în luna iunie, conform unei tradiții istorice, pentru a evita capriciile vremii.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?