Manifest halucinant pro-referendum, împărțit în cancelariile din școlile vrâncene

 

Un manifest pro-referendum plin de minciuni circulă prin cancelariile din școlile vrâncene, scrie Realitateadevrancea.net. 

În școlile din Focșani circulă un îndemn pentru prezentarea la referendumul pentru familie, în care se face referire la Sodoma și Gomora, la un așa zis blestem al grecilor asupra cărora s-a abătut pronia cerească după ce ar fi votat ”legea privind homosexualitatea”.

Un astfel de manifest a fost găsit de profesorul focșănean Florin Roșu, în cancelarie, acesta postând pe pagina personală fotografia însoțit de următorul comentariu: Ce avem noi aici? O hartie care a aterizat pe masa din cancelaria colegiului în care predau.

Întrebat despre această situație, adjunctul Inspectoratului Școlar, Aurel Șelaru, a pasat responsabilitatea pe directorul Liceului, spunând că nu poate avea o reacție până când incidentul nu va fiinvestigat de acesta. Directorul Liceului Pedagogic nu a putut fi contactat pentru a furniza un punct vedere.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Jan
02 Oct 16:26
.... bai fratilor, comunismul ia inmuiat definitiv pe majoritatea, degeaba sint ''traditionali'' cind pute pamintul sub ei de obsedati sexuali, impotenti si iresponsabili sint ! Dintr-un barbat si o femeie in romania iese numai avortoni si rahati ... pacat ca avem femei frumoase dar sint folosite numai pe post de papushi sexuale de barbatushi sterili si impotenti ! Traditionalul comunist e pe moarte, degenerat, nesimtit, mincinos si puturos !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?