Mănâncă sâmburii de struguri! Iată cât de benefici sunt!

 

Mănâncă sâmburii de struguri deoarece conțin doze mari de vitamina C și beta-caroten, doi compuși care neutralizează o mare parte din factorii de mediu care îți afectează direct sănătatea. Iată pentru câte afecțiuni sunt benefici!

Mănâncă sâmburii de struguri! Datorită conținutului lor de nutrienți și antioxidanți, aceștia contribuie la curățarea sângelui prin îndepărtarea deșeurilor lăsate de medicamente sau de alte elemente dăunătoare care se acumulează în sânge. Astfel, sâmburii de struguri sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care sunt predispuse la insuficiență cardiacă deoarece stimulează circulația și previn formarea cheagurilor. De asemenea, ajută la combaterea cancerului de sân, de piele și de prostată.

Atât fumătorii activi, cât și cei pasivi pot profita de nutrienții din sâmburii de struguri pentru a combate efectele negative ale inhalării compușilor toxici. Datorită abilității lor de a curăța sângele, aceștia ajută la eliminarea deșeurilor dăunătoare, protejând organismul.

Sâmburii de struguri au proprietăți antibacteriene, împiedicând dezvoltarea microbilor. Totodată, aceştia tratează diverse tipuri de infecții.

Citește mai departe despre sâmburii de struguri pe dozadesanatate.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?