Mămicile din Timişoara aleg să picteze camerele copiilor

 
Foto: berlinwallpaper.com/Murals/York_HP/BatmanAccent2.jpg
Foto: berlinwallpaper.com/Murals/York_HP/BatmanAccent2.jpg
Personaje din desenele animate pictate în camera copilului - aceasta este ultima tendinţă în materie de decorări, la care părinţii recurg pentru a înviora încăperile prichindeilor. Studenţii de la facultatea de artă au profitat de talentul lor. Astfel, pentru Batman, Spiderman sau vreo prinţesă pictată trebuie să scoateţi din buzunar între 100 şi 200 de lei, pentru fiecare metru pătrat pictat.

Pare simplu, însă nu e deloc. Personajele se nasc în încăperea celui mic după câteva ore bune de muncă. În unele cazuri chiar zile. Mai e nevoie de o idee originală şi de o mână de artist. Aşa un banal perete se transformă într-o poveste. Dar, aprobarea "beneficiarului" e cea mai importantă. Mai sunt necesare doar câteva retuşuri. După multe emoţii, soseşte şi verdictul.

Temele picturilor ţin şi ele pasul cu noutăţile. Dacă Albă ca Zăpada mai are succes la micuţii sub doi ani, copiii mai mari vor pe pereţi eroii de la televizor. Pentru ca desenele să îi întâmpine zâmbitoare pe micuţi în fiecare zi, părinţii trebuie să scoată din buzunar între 100 şi 200 de lei pentru fiecare metru pătrat de pictură. 

 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?