Mama Luizei Melencu, autodenunț incredibil "Dădeam mită de fiecare dată câte 60-70 de euro"

 

Femeia a povestit cu își trecea ilegal fiicele granița, fără să aibă procura cerută de lege prin care tatăl acestora să își dea acceptul.

Mama Luizei Melencu a făcut, luni seara, la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, un autodenunț. Femeia a povestit cu își trecea ilegal fiicele granița, fără să aibă procura cerută de lege prin care tatăl acestora să își dea acceptul.

Monica Georgeta Melencu a relatat cum își trecea ambele fiice granița, prin punctul de la Bechet, cu bacul, dând mită vameșilor câte 50-70 de euro.

”Eu am trecut cu fiica mea, soțul era în Italia. Eu, timp de 7 ani, am adus-o în Italia pe Luiza. O treceam pe la Bechet. Dădeam 100 de euro. Nu doar o dată, timp de 7 ani am trecut-o și nu doar pe ea, ci pe amândouă fetele. Eu le aduceam pe amândouă și când erau mai micuțe. Fiica mea venea la noi, câte două luni de zile, fără noi. Fără părinți ca tutori, fără noi, venea cu șoferul microbuzului. Dădeam 100 de euro la șofer și 50-70 dădea la vamă. Și anul trecut am adus-o pe Luiza.”, a spus mama Luizei Melencu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Basil
08 Oct 07:02
Da de unde, nu se da mita in Romania. Vamesii sint pusi sa apere granitele, chiar daca au salarii mici urla in ei patriotismul.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?