Mama și-a lăsat fiica în compania unui șarpe. După 20 de ani, oamenii privesc cu uimire aceste poze

Tippi este un adevărat Mowgli din Cartea junglei
Tippi este un adevărat Mowgli din Cartea junglei
Tippi este un adevărat Mowgli din Cartea junglei Tippi este un adevărat Mowgli din Cartea junglei Tippi este un adevărat Mowgli din Cartea junglei Tippi este un adevărat Mowgli din Cartea junglei Tippi este un adevărat Mowgli din Cartea junglei Tippi este un adevărat Mowgli din Cartea junglei Tippi este un adevărat Mowgli din Cartea junglei Tippi este un adevărat Mowgli din Cartea junglei Tippi este un adevărat Mowgli din Cartea junglei Tippi este un adevărat Mowgli din Cartea junglei Tippi este un adevărat Mowgli din Cartea junglei

Pozele de mai jos nu reprezintă o batjocură la adresa copilului, ci, mai degrabă, un cadou nemaipomenit pe care i l-au oferit părinții. Fetița din poze se numește Tippi Benjamine Okanti Degré și a avut o copilărie incredibilă.Micuța franțuzoaică s-a născut în 1990 și și-a petrecut copilăria în Namibia. Tippi a crescut printre animale sălbatice, inclusiv lei și gheparzi, mergând la vânătoare împreună cu tribul, în loc să se joace cu copii de vârsta sa. Ea a avut o copilărie formidabilă!

Văzând această poză, mulți s-ar gândit că e vorba de violență față de copii. Dar aceasta nu e nici de departe violență.

E pur și simplu fericire.

Micuța Tippi a crescut într-o strânsă legătură cu natura, fiind supravegheată îndeaproape. Cine se mai poate lăuda cu o plimbare pe trompa unui elefant în libertate la vârsta de 10 ani?

Tippi este un adevărat Mowgli din Cartea junglei.

sursa

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?