Mama a văzut o inimioară desenată pe jucăria copilului. Când a aflat ce înseamnă, i s-a făcut silă!

Mama a văzut o inimioară desenată pe jucăria copilului. Când a aflat ce înseamnă, i s-a făcut rău
Mama a văzut o inimioară desenată pe jucăria copilului. Când a aflat ce înseamnă, i s-a făcut rău
Mama a văzut o inimioară desenată pe jucăria copilului. Când a aflat ce înseamnă, i s-a făcut silă! Mama a văzut o inimioară desenată pe jucăria copilului. Când a aflat ce înseamnă, i s-a făcut rău Mama a văzut o inimioară desenată pe jucăria copilului. Când a aflat ce înseamnă, i s-a făcut rău Mama a văzut o inimioară desenată pe jucăria copilului. Când a aflat ce înseamnă, i s-a făcut rău

Nicole O’Kelly, o tânără mămică din New York, şi-a dus copiii, un băieţel şi o fetiţă, la un spectacol Monster Truck. Acolo, băieţelul a văzut în vitrina unui magazin cu jucării o maşinuţă roz, de pluş, pe care a cumpărat-o pentru surioara lui."Mi s-a părut o maşinuţă drăguţă, mai ales că era roz. Mi se părea potrivită pentru o fetiţă de 2 ani", a povestit mămica, pentru presa locală.

Când au ajuns acasă, însă, au văzut un semn ciudat pe jucărie. Erau două inimioare. În secunda următoare, fiica cea mare a lui Nicole, o mare fană a filmului poliţist "Lege şi ordine", a început să ţipe, îngrozită!

"Ştiu ce înseamnă! Este un cod secret!", a spus fata. Apoi i-a povestit mamei sale că inimioara nu era un semn inofensiv. Din contră, ascundea un secret oribil! Era un simbol pe care-l foloseau pedofilii, şi încă cei atraşi de fetiţe!

În acel moment, Nicole a simţit cum cade din picioare... Era oribil! Cum să apară astfel de semne pe jucării, şi încă pe unele puse la vânzare în locuri autorizate, în parcuri de agrement? După ce s-a sfătuit cu familia, Nicole a pus mâna pe telefon şi a sunat la parcul de distracţii. Patronii magazinului de unde au cumpărat pluşul, însă, nu ştiau nimic de simbolul ascuns pe jucării. I-au spus că aşa au fost cumpărate. Însă au cooperat şi, înţelegând situaţia, au decis să retragă toate jucăriile care aveau desenate pe ele astfel de inimioare.

"Sunt dezgustată! Mi se face silă numai când mă gândesc că fetiţa mea, în vârstă de 2 ani, a apucat să pună mânuţele pe mizeria aia de jucărie!", a mai spus Nicole.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?