Majordomul Prinţesei Diana dezvăluie ULTIMELE CUVINTE pe care i le-a spus aceasta înainte de a muri

Majordonul Prinţesei Diana a dezvăluit ULTIMELE CUVINTE pe care i le-a spus înainte de a muri
FOTO EXPLICATIE: Majordonul Prinţesei Diana a dezvăluit ULTIMELE CUVINTE pe care i le-a spus înainte de a muri
Majordonul Prinţesei Diana a dezvăluit ULTIMELE CUVINTE pe care i le-a spus înainte de a muri Majordonul Prinţesei Diana dezvăluie ULTIMELE CUVINTE pe care i le-a spus aceasta înainte de a muri Majordonul Prinţesei Diana dezvăluie ULTIMELE CUVINTE pe care i le-a spus aceasta înainte de a muri Majordonul Prinţesei Diana a dezvăluit ULTIMELE CUVINTE pe care i le-a spus înainte de a muri

Majordomul Prinţesei Diana, de la Curtea Regală, Paul Burrell, a făcut publică ultima conversaţie pe care a purtat-o cu cea care a fost numică "Prinţesa Inimilor". Se întâmpla cu puţin timp înainte de groaznicul accident petrecut la Paris, 31 august 1997, în care aceasta şi-a pierdut viaţa.Chiar înainte de a pleca la Paris, îşi aminteşte Paul Burrell, Prinţesa Diana părea supărată... Era extrem de îngândurată, cuprinsă parcă de "disperare şi singurătate".

Înainte de a se urca în maşină, aceasta l-a întrebat: "Vei fi acolo când mă voi întoarce, nu?". O spusese pe un ton abătut, care l-a îngrijorat.

Pe 31 august 1997, Prinţesa Diana şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier.

PROMOTIE URIASA LA eMAG!!! CONSULTATI OFERTELE AICI!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?