Mai multe familii din Timiş în stare de şoc. Au rămas muţi de uimire când s-au întors acasă

Au rămas muţi de uimire când s-au întors acasă
Au rămas muţi de uimire când s-au întors acasă

Mai multe familii dintr-o localitate aflată la 7 kilometri de Lugoj, judeţul Timiş, s-au confruntat astăzi cu o problemă mai puțin obișnuită. Revenind acasă, au rămas muți de uimire când s-au trezit la porți, în curți sau chiar în case cu doi bărbaţi străini.

Revenind acasă, unii locuitori ai comunei Coșteiu au rămas muți de uimire când s-au trezit la porți, în curți sau chiar în case cu doi oameni ai străzii, scrie lugojeanul.ro.

Aceștia, spun cei care i-au surprins în acțiune, se plimbau de colo colo, din casă în casă, cu grijă și cu mare dorință de a găsi ceva, orice, de-ale gurii. Acțiunea lor a fost însă întreruptă de membrii mai multor familii, care, amenințându-i pe cei doi oameni ai străzii cu poliția, au reușit să scape de ei. Din spusele locuitorilor, oamenii fără case erau în vârstă de aproximativ 50 de ani.

Cele două persoane păreau că nu știu să vorbească românește, a declarat unul dintre localnici, în timp ce un altul spune că l-a auzit pe unul dintre cei doi spunând că trebuie să plece că vin gazdele.

Deocamdată autoritățile nu au fost anunțate despre acest incident.

Articole recomandate

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?