MAE cumpără ceramică de peste jumătate de milion de euro pentru președinția Consiliului UE

 

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) intenționează să cumpere ceramică românească în valoare de peste 2,8 milioane de lei cu scopul de a promova evenimentele şi pentru comunicarea identităţii vizuale înnainte și în timpul exercitării președinției Consiliului Uniunii Europene.Valoare totală estimată a contractului pentru produsele din ceramică este de 2.898.750 de lei.

Totodată, contractul prevede împărțirea în 11 loturi, existând posibilitatea ca toate loturile să fie atribuite unui singur participant. Fiecare lot cuprinde articole decorative cu valori totale cuprinse între 25.600 de lei şi 600.000 de lei, scrie mediafax.ro.

România va prelua președinția Consiliului UE la 1 ianuarie 2019, pentru șase luni.

Situaţia din ţară, pe plan extern: deţinerea preşedinţiei Consiliului UE, sub semnul întrebării

Tensiunile politice din România ar putea avea consecinţe pe plan european, în contextul în care România va prelua din ianuarie 2019 preşedinţia Consiliului UE, notează presa străină.

În luna august, eurodeputatul austriac Othmar Karas, membru al formaţiunii de guvernământ Partidul Libertăţii (ÖVP, extremă-dreapta), a declarat că este "încă prematur" să se stabilească dacă Guvernul social-democrat de la Bucureşti va face faţă provocării deţinerii Preşedinţiei Consiliului UE.

Mesaj devastator din Germania: Președinția Consiliului UE pare că a eșuat înainte să înceapăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?