MAE, atenţionare de călătorie privind Grecia: Protest de amploare, cu participarea medicilor

 
Grecia, cu pistoul la tâmplă
Grecia, cu pistoul la tâmplă

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) avertizează românii care doresc să călătoreasă în Grecia sau să tranziteze ţara elenă că miercuri, 15 iulie, va avea loc o grevă de amploare de 24 de ore, la care vor participa şi lucrătorii din spitalele publice şi din farmacii.

Protestul este organizat de Federaţia Sindicatelor din Domeniul Public (ADEDY) şi va dura 24 de ore. Medicii din spitalele publice şi farmaciştii şi-au anunţat prezenţa.

MAE a emis, astfel, o atenţionare pentru cetăţenii români care se vor deplasa în Grecia sau vor tranzita ţara.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte pagina de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (poate fi descărcată gratuit din „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?