MAE, anunț de ultima oră despre românii condamnaţi la moarte în Malaezia

 
Mai mulți români condamnați la moarte în Malaezia, pentru trafic de droguri
Mai mulți români condamnați la moarte în Malaezia, pentru trafic de droguri

Situația românilor condamnaţi definitiv la moarte pentru trafic de droguri în Malaezia a fost discutată vineri de noul ministru de Externe de la București și noul ambasador agreat al Malaeziei la Bucureşti.

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Mănescu, a discutat cu ambasadorul agreat al Malaysiei la Bucureşti, Abdullah Zawawi bin Tahir, referitor la cooperarea bilaterală în domeniul justiţiei şi afacerilor interne prin finalizarea acordurilor în curs de negociere şi a adresat mulţumiri pentru disponibilitatea autorităţilor malaysiene de a avea "un dialog susţinut" inclusiv cu privire la cetăţenii români condamnaţi definitiv la moarte pentru trafic de droguri în această ţară, informează MAE.

Potrivit sursei citate, ministrul Afacerilor Externe l-a primit vineri pe ambasadorul agreat al Malaysiei la Bucuresti, Abdullah Zawawi bin Tahir, în vederea prezentării copiilor scrisorilor de acreditare.

Cu acest prilej, "ministrul Afacerilor Externe a adresat mulţumiri pentru disponibilitatea autorităţilor malaysiene de a avea un dialog susţinut pe teme de ordin consular, inclusiv cu privire la cetăţenii români condamnaţi definitiv la moarte pentru trafic de droguri în Malaysia. În context, a evidenţiat oportunităţile de cooperare bilaterală în domeniul justiţiei şi afacerilor interne prin finalizarea acordurilor în curs de negociere, solicitând bunele oficii ale diplomatului malaysian în acest sens", se arată într-un comunicat transmis de MAE.

În cadrul întrevederii, demnitarul român a evocat bunele relaţii româno-malaysiene, evidenţiind dinamica ascendentă a dialogului politic în ultimii trei ani şi cooperarea excelentă la nivelul forurilor internaţionale. Totodată, a subliniat potenţialul de dezvoltare economică a relaţiilor bilaterale, punctând necesitatea substanţializării componentei economice şi investiţionale.

Demnitarul român i-a urat succes ambasadorului agreat al Malaysiei în îndeplinirea mandatului, asigurându-l de întreg sprijinul Ministerului Afacerilor Externe.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Sa fie spinzurati cit mai repede !
10 Aug 19:24
E cea mai buna si economica metoda sa scapi de animale care oricum produc numai pagube. Criminalii, proxenetii si pedofili sa urmeze. Astia niste spurcaciuni care produc prea multe pagube. Ce viata sa ii “asiguri” unuia care a luat viata
unor copii frumosi si ia chinuit mai rauca pe animale. Ca per vremuri, pusi in virful pomului ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?