Mașini de poliție distruse de vremea extremă, la Brăila

 

Furtuna a doborat un copac în fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și trei mașini de poliție au fost avariate, potrivit Realitatea de Braila.

Furtuna a doborât 11 copaci în orașul Brăila. În localitățile Boarca, Corbeni și Racovița sunt 491 de abonați care nu au energie electrică în urma furtunii.

Sâmbătă seara, în municipiul Brăila se intervine pentru înlăturarea trunchiurilor a 11 copaci căzuti în urma furtunii. Sunt în teren 5 echipaje 4 Autospeciale de stingere SAS și o descarcerare) ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ISU Dunărea și un echipaj de la Primaria Braila (Seroplant).

Se intervine pe străzile Ana Aslan, Mărului, Oituz, Grivitei, Dianei și șoseaua Râmnicu Sărat.

Furtuna a doborat un copac în fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean Brăila de pe strada Ana Aslan și trei mașini de poliție au fost avariate. De asemenea, pe strada Comuna din Paris, din cartierul Nedelcu Chercea, un copac a căzut lovind două mașini.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?