Mașina liderului laburist din Marea Britanie a trecut peste un cameraman BBC

 

Masina lui Jeremy Corbyn a accidentat un cameraman al postului BBC, în timp ce liderul laburiștilor a încearcat să evite discuțiile cu jurnaliștii, strecurându-se pentru a evita să fie întrebat despre o scurgere recentă de informații, care a zguduit Partidul Laburist.

În timp ce liderul laburiștilor, Jeremy Corbyn, încerca să evite jurnaliștii care doreau să-i pună întrebări despre problemele de dată recentă, mașina sa a trecut peste piciorul unui camaraman de la BBC.

În mașină se aflau Jeremy Corbyn și consilierul său, James Schneider. Cameramanul s-a prăbușit la pământ sub privirile îngrijorate ale celor prezenți. Ceilalți jurnaliști i-au sărit în ajutor acestuia, iar la scurt timp, și-a făcut apariția o ambulanță.

Un purtător de cuvânt al BBC a declarat astăzi:

"Un cameraman cu experiență al postului BBC a fost rănit în timp ce filma la întâlnirea Partidului Laburist. Acesta a fost dus la spital pentru evaluare și tratament. În momentul de față, BBC se concentrează pe datoria de a avea grijă de angajatul lor, asigurându-se că este în regulă.”

Incidentul a survenit după o zi dificilă pentru membrii Partidului Laburist. Noaptea trecută, un manifest de 43 de pagini a ajuns în presă, declanșând un scandal imens. Situația a denaturat în cadrul partidului, după ce membrii acestuia au început să se acuze reciproc de trădare sau neglijență.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?