Lupescu nu mai vrea arbitri străini

 
Foto: http://www.sportm.ro/files/ionut-lupescu-federatia-rom.jpg
Foto: http://www.sportm.ro/files/ionut-lupescu-federatia-rom.jpg

Directorul general al FRF nu mai vrea arbitri străini la derby-urile din retur: Ionuţ Lupescu este de părere că Liga 1 nu are nevoie de ruşinea de a nu fi semnat convenţia cu UEFA legată de importurile de arbitri.

Liga 1 se află în vacanţă, dar controversele nu se opresc nici în faţa viscolului: de la Abu Dhabi, Ionuţ Lupescu a anunţat, într-un interviu pentru Realitatea FM, ca se va opune solicitării Ligii Profesioniste potrivit căreia derby-urile din retur ar urma sa fie conduse tot de brigăzi din străinătate.

"Părerea mea este că atâta timp cât UEFA doreşte să semneze o convenţie cu noi şi doar România şi poate Azerbaidjan ori San Marino n-au semnat înţelegerea, este o mare ruşine. Orice decizie va fi luată de Comitetul Executiv împotriva acestei conventii este o pată neagră pe obrazul fotbalului românesc. Ţările de la care luam noi arbitri nu mai doresc sa ne trimita, deoarece arbitrii trimişi au fost acuzaţi de unii conducători de club de aici de lucruri necurate”, a declarat Lupescu la Realitatea FM.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?