Lucrările de reabilitare ale Pasajului Lujerului costă peste 60 milioane de lei şi vor fi gata într-un an

 
Foto: metropotam.ro
Foto: metropotam.ro
Administraţia Străzilor Bucureşti va investi 60 milioane lei, fără TVA, în reabilitarea Pasajului Lujerului din sectorul 6 al Capitalei, lucrări pentru care administraţia a deschis o licitaţie publică.
"Pe perioada lucrărilor, se va putea circula în pasaj. Închiderea se va face pe benzi şi pe tronsoane în cadrul benzilor. Însă, pentru fluidizare, constructorul, împreună cu Brigada de Poliţie şi cu Administraţia Străzilor, vor propune şi variante ocolitoare. Sperăm ca lucrările să se încheie până la 31 decembrie 2009", a declarat directorul general al Administraţiei Străzilor Bucureşti, Alina Roman.

Suma necesară investiţiei, estimată de administraţie, va fi suportată din bugetul local. Contractul presupune "reabilitarea structurii pasajului rutier, lucrări de drumuri, montarea unei staţii de ventilaţie, a unei staţii de pompare, arhitectură şi canalizare". Compania câştigătoare se va angaja să termine lucrările în maxim un an de la încheierea contractului, potrivit anunţului Administraţiei Străzilor.


De asemenea, Pasajele Muncii, Unirii şi Victoriei, din Capitală, vor fi renovate anul viitor cu circa 11 milioane lei, potrivit Administraţiei Străzilor Bucureşti.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?