LOVITURĂ teribilă pentru Mircea Sandu

 
Mircea Sandu
Mircea Sandu

Contractul de rentă viageră al lui Mircea Sandu, care îi aduce fostului preşedinte suma de 50.000 de euro anual, va fi analizat de noua conducere a Federaţiei Române de Fotbal, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, şeful forului de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu.

"Contractul de rentă viageră a fost asumat de Comitetul Executiv şi nu de Adunarea Generală. Adunarea Generală i-a acordat doar titlul de preşedinte de onoare. În primul rând trebuie să verificăm acest contract de rentă viageră. Apoi vom vedea cum stau lucrurile cu acest contract încheiat între Comitetul Executiv de la acea dată şi domnul Mircea Sandu", a spus Burleanu.

Acesta a explicat că nu a existat nicio înţelegere cu fostul preşedinte prin care renunţă reciproc la acuze şi atacuri în presă. "Referitor la domnul Mircea Sandu, nu am avut şi nu am niciun fel de «gentlemen's agreement», fiecare îşi vede de treaba lui. Eu rămân fidel programului meu. Vreau să fie clar pentru toată lumea că epoca Mircea Sandu s-a încheiat la 5 martie. Nu am niciun fel de înţelegere secretă cu Mircea Sandu", a explicat actualul preşedinte.


Burleanu va solicita ajutorul lui Sandu doar în situaţii speciale, precizând că nu a avut nevoie de sprijinul acestuia pentru a obţine o întrevedere cu preşedintele UEFA sau şeful Federaţiei Germane de Fotbal. "Nu i-am solicitat sprijinul domnului Mircea Sandu pentru a merge la UEFA sau pentru a mă întâlni cu preşedintele federaţiei din Germania şi vă asigur că m-am bucurat de sprijinul acestor două importante instituţii. Asta nu înseamnă că dacă la un moment dat, în mod punctual, interesul României îmi va cere să apelez la posibila influenţă a domnului Mircea Sandu nu voi ezita să o fac. Până atunci fiecare îşi vede de treaba lui şi de poziţia pe care o ocupă", a precizat Răzvan Burleanu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
4 0
07 Apr 21:26
ce-a facut jigodia asta pentru fotbalul romanesc sa ia 50000 euro anual? Nu ne-am mai calificat la vreun turneu final de 20 de ani!!! Asta ar trebui sa fie la puscarie primul in capul listei de pensii nesimtite!
Răspunde
8 0
Constantin Grecu
07 Apr 19:23
Ar fi bine daca noul presedinte al FRF s-ar tine de cuvant. Pana acum, toti cei care au ajuns in vreo functie de raspundere pentru fotbalul romanesc n-au facut altceva decat sa se integreze intr-o mafie care sa macine banii federatiei, fara sa-i pese de ce se intampla cu fotbalul romanesc.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?