Lovitură pentru Vâlcov, creşterea economică "nu respectă" programul de guvernare

 

Economia nu mai duduie, aşa cum se laudă Guvernul şi strategul economic Darius Vâlcov. Comisia Naţională de Prognoză a revizuit, în scădere, estimarea de creştere economică, faţă de valoarea anunţată în primăvară. Prognoza a revizuit în scădere creşterea economică de la 6,1%, la 5,5%, practic la nivelul la care a fost construit bugetul pe 2018. 

Vin veşti proaste şi în ceea ce priveşte creşterea preţurilor. Comisia de prognoză a urcat estimarea de inflaţia pentru finalul anului la 3,5% de la 3,2% în primăvară. România a avut în primele cinci luni ale anului cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeană. 

Recent, într-o emisiune TV, Darius Vâlcov, eminenţa cenuşie a programului economic al PSD, a afirmat că economia României a crescut cu 24% de la venirea la putere a alianţei PSD-ALDE. "Am depăşit Grecia, anul acesta vom depăşi Cehia şi Portugalia. În 2020 vom depăşi Finlanda şi vom ajunge pe locul 12, acum suntem pe locul 16. "

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Alex
19 Jul 14:11
Clar asta e dintr-un stat paralel. Cum sa depășim Finlanda ??? Cum sa crească economia cu 24%. Poate prețurile au crescut cu atât. Doar asistați social va mai crede și aia care au fost la miting. dalasqca scăpa Romania de voi că de o măsea stricată.PSD=PCR
Răspunde
0 0
Ana
19 Jul 12:39
Vâlcov este un oras in Ucraina.
Răspunde
0 0
Mihai
19 Jul 12:36
Valcov este un escroc, un sarlatan imputit.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?