Lovitură pentru Coaliția pentru Familie. Comitetul de inițiativă ”este dizolvat”

 

Comitetul de inițiativă cetățenească pentru revizuirea art. 48(1) din Constituției României este dizolvat, a anunțat un comunicat al Coaliției pentru Familie. 

”Începând cu data de astăzi, Comitetul de inițiativă cetățenească pentru revizuirea art. 48(1) din Constituției României este dizolvat, prin efectul legii.

Mulțumim tuturor susținătorilor demersului inițiat de comitetul nostru, mulțumim tuturor cetățenilor români care au votat la referendum. Ne exprimăm și pe această cale adânca noastră recunoștință pentru jertfa tuturor celor care au sprijinit și afirmat voința a milioane de români”, a anunțat un comunicat al Coaliției pentru Familie. 

Anunțul vine după eșecul referendumului pentru modificarea Constituției. 

După numărarea a 98,3 la sută dintre voturi, BEC a anunțat modul cum au votat cele 3,7 milioane de persoane.

Astfel, rezultatele parțiale sunt:

Voturi valabile cu răspunsul DA: 3.461.581, adică 91,61%.

Voturi valabile cu răspunsul NU: 242.671, adică 6,42%

Voturi invalidate, nule: 74.414, adică 1,97%

La referendumul pentru familie au votat 20,96% dintre alegători, conform datelor centralizate de Biroul Electoral Central, disponibile la ora 9:00 și anunțate în această dimineață.

3.778.716 de persoane s-au prezentat la urne.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?