LOTO. Ce a făcut bătrâna de 84 de ani în ziua în care a aflat că a câștigat marele premiu la LOTO

 

LOTO. O femeie de 84 de ani, din Târgu-Jiu, este mai bogată cu aproape 300.000 de euro după ce, duminică, a câştigat marele premiu la Loto 6 din 49. Pentru biletul norocos, aceasta a plătit doar 4,9 lei.LOTO. Norocul a găsit-o după ce ani la rând a jucat constant, sume mici. Biletul care i-a schimbat viața a fost eliberat la o agenție din Piața Mică, de o casieră care a mai oferit, în urmă cu câțiva ani, marele premiu unui bărbat din Fărcășești.

Cu banii obţinuţi, pensionara vrea să-și aducă strănepoata acasă, tânăra fiind plecată la muncă în Anglia. Bătrâna nu a anunțat-o deocamdată că a câștigat premiul de categoria I, în valoare de 1.375.546,09 lei, pentru că, spune ea, nu știa exact suma pe care o are de ridicat. Biletul norocos a fost jucat la agenția 18-10 și a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49. „Am pus un bilet la Loto 5/40 și am vrut să plec din agenție. Apoi m-am hotărât să pun un bilet și la 6/49. Am ales întâmplător niște numere și a fost cu noroc”, a declarat pensionara. Aceasta își face acum griji cum va ajunge la București, la vârsta de 84 de ani, pentru ridicarea premiului. Elisabeta a plâns când a aflat că va avea de acum o bătrânețe lipsită de griji. Până acum a fost nevoită să se descurce cu pensia de 900 de lei. sursa

„Acesta este cel de-al treilea câștig de categoria I obținut în acest an la Loto 6/49. Ultima dată, premiul de categoria I, la Loto 6/49, s-a câștigat duminica trecută, în data de 8.04.2018 și a fost în valoare de 6.613.179,07 lei. Conform regulamentului privind organizarea si administrarea jocurilor loto, câștigatorul are la dispoziție 90 de zile de la data tragerii pentru a revendica premiul”, a anunțat Loteria Română.

LOTO, REZULTATE LOTO 6/49 pe 15 aprilie 2018. Marele premiu la LOTO a fost câștigat |realitatea.net

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?