Locuințe noi pentru medici - VIDEO

 

37 de medici din București au primit ieri cheile unor apartamente noi, puse la dispoziție de Primăria Capitalei. Proiectul este mai amplu și prevede achiziția a 600 de locuințe cu una, două și 3 camere, în ansambluri rezidențiale noi. Primele 177 au fost deja cumpărate. Totul, cu scopul de a motiva medicii și asistentele să rămână în sistemul românesc de sănătate. 

Cristina Hera e medic ORL și a primit unui apartament nou nouț din centrul capitalei. Are 2 copii și, după ce a lucrat 10 ani ca medic în Italia, s-a întors acasă.


Primăria capitalei va oferi 200 de locuințe medicilor care se înscriu în program. Se percepe totuși o chirie modică pentru apartamentele cu 2 sau 3 camere: între 97 și 110 lei.
La predarea primelor chei au participat, alături de Gabriela Firea, ministrul sănătății, Sorina Pintea și premierul Viorica Dăncilă.


Primăria Capitalei continuă procedurile pentru achiziția unor noi apartamente și luna viitoare, potrivit declarațiilor primarului general. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?