Liviu Dragnea, prima reacţie după ce Juncker a anunţat că summit-ul UE va avea loc la Sibiu, în 2019

Liviu Dragnea a avut o primă reacţie după ce Jean Claude Juncker a anunţat că după ce Marea Britanie va ieşi din UE, pe 30 martie 2019, va avea loc la Sibiu, un summit UE. În replică, Liviu Dragnea a anunţat că "este foarte bine că suumit-ul de organizează la Sibiu".

Summitul european de la Sibiu va fi destinat discutării viiitorului UE, a menţionat şeful Comisiei Europene, care îşi va încheia mandatul în toamna anului 2019. UE „va merge mai departe după plecarea (Marii Britanii, n. red.)“, a subliniat Juncker.

„Brexitul nu este totul. Nu este viitorul Europei“, a adăugat el.

„Cred că veţi regreta destul de curând“, a inistat şeful CE, adresându-se britanicilor care au pledat şi votat pentru ieşirea din UE.

În discursul privind Starea UE, Juncker a apreciat că Europa este într-un moment favorabil relansării şi a cerut aderarea României şi Bulgariei la Schengen. România va deţine preşedinţia rotativă a Consiliului UE în primele şase luni ale anului 2019.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?