Liviu Dragnea și-a pierdut cumpătul: ”La pușcărie să mergi tu, securilă!”

 

Liviu Dragnea s-a enervat pe protestari care scandau în fața sediului Asociației Municipiilor din România, în timp ce el făcea declarații în fața presei.”La pușcărie să mergi tu securilă!”, le-a spus Liviu Dragnea protestarilor.

Liviu Dragnea nu se putea concentra la întrebările jurnaliștilor. Înainte să se enerveze pe protestatari, acesta s-a oprit de câteva ori și chiar l-a bufnit râsul.

Câțiva oameni scandau ”La pușcărie”, în momentul în care Liviu Dragnea făcea declarații după întâlnirea cu primarii pe tema bugetului.

De asemenea,  Liviu Dragnea s-a enervat și pe jurnaliști. ”Habar n-aveți ce e la discuții”, le-a spus acesta. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, au participat miercuri la şedinţa Asociaţiei Municipiilor din România. Ședința a început la ora 14.00 și s-a terminat spre ora 18.00.

Mai multe informații despre întâlnirea lui Liviu Dragnea cu primarii din Românie le puteți găsi AICI

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
VASILE
07 Feb 14:49
Afirmatia contine un sambure de adevar. LA PUSCARIE va merge cel care a gresit, cel care nu a spus adevarul sau cel care a mintit.Sper ca sunteti de acord cu asta?
Răspunde
0 0
MatritErul
07 Feb 14:13
10:53 - comunistoid frustrat, inapoiat, retardat, handicapat ... ca toti mancurtii k g bisti !!!
Răspunde
0 0
Folositi si blesteme,domnulor,cuvintele de mahala sunt putine!
07 Feb 10:53
Dl Andrei,ziceti ca in administratia centrala sunt acoperiti,constiutiti în crima organizata ?Adică ce e bre SRI,de va sperie ?Păi daca ar citi asta un neamt,cu vederi inguste ,ca tot neamul lui,or v-ar crede,or ar cere sa dati socoteală in fata redactiei acestui sait,care permite injuraturi si afirmații de tip Rares Bogdan si ai lui
Răspunde
0 0
Stan
06 Feb 20:22
La puscarie ,,SIFONULE" marlan iliescian jefuitor ..Stim toti romanii cine ai fost, si cum ai parvenit ...
Răspunde
0 0
Stan
06 Feb 20:20
Gunoaie securiste sunt doar comunistii bolsevici iliescieni...El e unul dintre ei...Sifon marlan ai fost de cand te-ai nascut jefuitorule penal...
Răspunde
0 0
Stan
06 Feb 20:19
Gunoaie securiste sunt doar comunistii bolsevici iliescieni...El e unul dintre ei...Sifon marlan ai fost de cand te-ai nascut jefuitorule penal...
Răspunde
0 0
cotoi
06 Feb 19:37
Cedezi nervos ca ai fost ales de acesti cetateni minunati ai acestei tari ?
Răspunde
0 0
Andrei
06 Feb 19:36
La pușcărie sa meargă trădătorii de agenți KGB disimulați in demnitari și membrii Crimei Organizate din administrația centrală și locală..
Ticăloșilor...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?