Liviu Dragnea s-a văzut cu președintele American Jewish Committee: "A fost o întâlnire bună"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a postat pe pagina sa de Facebook un scurt text în care precizează că a avut o întâlnire cu David Harris, președintele American Jewish Committee. Dragnea scrie că în opinia sa, a fost o întâlnire bună, iar Harris a fost plăcut impesionat de colaborarea dintre autoritățile române și organizațiile evreiești în realizarea proiectului Muzeului Holocaustului din #România."Am avut astăzi o întâlnire foarte interesantă cu domnul David Harris, președintele American Jewish Committee. Am constatat cu satisfacție, dar și cu oarecare surprindere, că reprezentanții comunităților evreiești din Statele Unite sunt la curent cu rolul activ al României în ceea ce privește combaterea oricărei forme de antisemitism, xenofobie sau #discriminare.

Domnul Harris a fost de asemenea plăcut impresionat de colaborarea dintre autoritățile române și organizațiile evreiești în realizarea proiectului Muzeului Holocaustului din #România. Am discutat însă și despre Parteneriatul Strategic dintre România și #SUA, iar în acest context ne-am propus să intensificăm dialogul transatlantic. În opinia mea, a fost o întâlnire bună pentru România!", a scris Dragnea, pe Facebook. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?