Liviu Dragnea: Pe articolele declarate constituţionale, n-am vedea de ce n-ar fi dată OUG

 
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a susţinut o conferinţă de presă, după CEx-ul din PSD.

Liderul social-democraţilor a precizat că este nevoie de o Ordonanţă de Urgenţă pe Codurile Penale pentru că este "o istorie care nu se mai termină".

"S-a discutat în CEx subiectul OUG pe Codurile Penale, la propunerea unui coleg, i s-a transmis domnului ministru, ne-au transmis că analizează şi ne vor anunţa. Colegii noştri au motivat că este o istorie care nu se mai termină. Pe articolele declarate constituţionale, n-am vedea de ce n-ar fi dată OUG", a spus Dragnea, care s-a referit şi la o investiţie de 10 miliarde de euro în administraţia locală:

"Investiţia pentru administraţia locală. 10 miliarde de euro, banii vor veni din Romania. Este o chestiune nouă în Romania, nu vreau să discut dacă va fi, ce va fi. Rămâne să fie adoptată OUG, ministru de Finanţe o să vă explice".

Apoi, Dragnea a vorbit şi despre majoritatea din Camera Deputaţilor:

"Majoritatea la Camera deputaţilor se va vedea la primul vot. Majoritatea în plenul Parlamentului nu este o problemă. Colegii mei au prezentat argumentate prin care au arătat că se lungeşte foarte procesul de adoptare a legilor.

Pro Romania este conceput de aceeaşi oameni care au conceput UNPR-ul. Nu compar, că aş jigni UNPR-ul.

Turcan bate câmpii, nu cunoaşte regulamentul. În Camera Deputaţilor, regulamentul a funcţionat cutumiar. S-a dat adevărata valoare comitetului liderilor. În regulamentul CD spune clar că ordinea de zi a plenului şi programul este aprobat de comitetul liderilor".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Un val galben ,inlociuieste portocaliul
11 Dec 05:16
Dl Costin,fratii mei sunt de fapt vestele galbene din suburbia Franție,care nu mai suportă abuzul si politica de dreapta.Credeti ca se opresc la Bruxelles ?
Răspunde
0 0
Bravo PSD, solutii,mamă,solutii ca hashtagii nu au !
10 Dec 18:22
Dacă mai era nevoie,trebuie salutată competența PSD de a găsi soluții la toate contrele si aberațiile opozitie.Tare mi-aș dori o confruntare de programe sa decid,dar constat că, opozitia nu numai ca nu are oameni si programe,dar nu are nici limite de bun simț.Dacă s-a votat un cod penal de ce trebuie amânat sine die de un presedinte infrățit cu hasthagii,pentru ca CCR a gasit doua expresii neconstituționale la mai multe articole.De ce sa nu le pună în aplicare guvernul /bănuiala legitima si prezumția de vinovăție in loc de probe /Nu vedeti,ca s-au folosit două expresii traduse de CIA in codurile române din expresii asemănătoare in engleză,si hastagii au jubilat,coduri neconstitutionale,incalca deciziile Comisiei de la Venetia,etc,etc,Tocmai bine sa facă infarct oamenii de bună credinta,neobisnuiti cu manipulările,Hasthagi,la prograeme, ca putreziti in opozitie cu manipularea voastra ”
Răspunde
0 0
Costin
10 Dec 20:24
3 Mai ai frati pe acasa?
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?