Liviu Dragnea, despre fumat în Parlament: "Eu am trecut pe altele... pe d-alea cu abur"

Dragnea solicită convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare
Dragnea solicită convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, nu susţine modificarea legii privind fumatul în spaţiile publice, dar a spus că a cerut Secretariatului General să identifice spaţii pentru fumat, în ciuda faptului că acestea există deja în Palatul Parlamentului.Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea a fost întrebat luni dacă susţine modificarea legii privind fumatul în spaţiile publice, răspunzând: "Păi nu aş susţine, că ne-am obişnuit. (...) Eu am trecut pe alte..., pe d-alea cu abur”.

Totuşi, el a cerut secretarului general al Camerei Deputaţilor identificarea unor locuri pentru fumat. "Aici totuşi ar trebui să se amenajeze nişte locuri pentru fumat. Am vorbit cu Secretariatul General să încerce să găsească... Clădirea e foarte mare", a spus el.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?