Liviu Dragnea, așteptat cu vuvuzele de protestatari la Târgoviște

 
Liviu Dragnea, la Târgoviște
Liviu Dragnea, la Târgoviște

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este prezent în această după amiază la Târgoviște, în Dâmbovița, pentru a participa la conferința de alegeri a organizației județene a social democraților, scrie realitateadedambovita.netPSD-ul a mobilizat oameni din tot județul ce l-au așteptat pe Liviu Dragnea. Totodată a fost creat un ambient sonor cu mulți decibeli, emiși de difuzoarele ce difuzau cântece partiotice sau imnul social democraților, pentru a îi acoperi pe puținii protestatari ce au venit și ei să îl aștepte pe Liviu Dragnea.

Conferința județeană de alegeri a PSD Dâmbovița, are loc la Târgoviște, la Casa Sindicatelor din oraș. Aproximativ 2000 de oameni, au adus social democrații dâmbovițeni , pentru a fi prezenți la acest eveniment, unde invitat de seamă este chiar liderul partidului, Liviu Dragnea.

În așteptarea acestuia, în fața clădirii, în incinta cărei urmează să se desfășoare conferința județeană de alegeri a PSD Dâmbovița, au venit pe lângă susținătorii PSD și câțiva protestatari, unii dintre ei membrii ai USR. Gazdele social democrate au luat măsuri de prevedere și au postat multe difuzoare în exteriorul Casei Sindicatelor din Târgoviște, ce, printre altele, au avut și menirea de a acoperi vocile eventualilor protestatari. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?