Jurnalistul Liviu Avram, mesaj emoţionant după moartea fratelui său geamăn, Sorin Avram

Jurnalistul Liviu Avram a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de mulţumire pentru cei care i-au fost alături, după ce fratele său geamăn, Sorin Avram, a murit. "Prieteni, vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături în aceste nenorocite zile. De mâine, mergem înainte ca și până acum. În imagine e Sorin, în tranșeele războiului din Transnistria, 1992", a scris Liviu Avram, pe Facebook.

Jurnalistul Sorin Avram a murit, duminica trecută, la vârsta de 54 de ani, în urma unor complicaţii pulmonare. 

„Prieteni, din păcate e adevărat: geamănul meu, Sorin Avram, s-a stins. Dumnezeu să-l aibă in pază“, a scris, luni, Liviu Avram pe pagina sa de Facebook.

Absolvent al Institutului Politehnic Iaşi, Sorin Avram şi-a început cariera de jurnalist în anul 1988, ca reporter al săptămânalului „Opinia Studenţească“ din Iaşi. După mai multe joburi în presa scrisă, din 1995 a făcut un pas spre televiziune, activând ca reporter şi ca producător la mai multe televiziuni. Tot în 1995, a absolvit Şcoala de Jurnalism BBC, secţia Televiziune, devenind ulterior, între anii 1998-2000, technical trainer pentru Şcoala BBC. Printre documentarele semnate de Sorin Avram se numără „Execuţia lui Ceauşescu“ (1995), „Ultimele zile ale ultimului mareşal“ (2001), Cazul Treptow (2002), Roma People Discrimination (2003).Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?