Cea mai controversată reclamă turistică. Lituania își prezintă capitala drept ”punctul G al Europei”

 

Controverse în jurul unei campanii de promovare turistică a capitalei Lituaniei, Vilnius. Afișul, cu tentă sexuală, a fost făcut public cu puțin timp înainte de sosirea Papei Francisc în acest oraș, ceea ce a stârnit numeroase critici la adresa oficialilor din Turism.În reclamă apare o femeie care stă întinsă pe spate pe un cearceaf ce are imprimat pe el harta Europei. Femeia strânge cu degetele chiar locul în care se află Lituania. Imaginea este însoțită de textul ”Vilnius, puctul G al Europei. Nimeni nu știe unde se află, dar când îl găsești e uimitor”.

Reclama este creația unor studenți și a devenit virală în această țară la începutul anului. Cu toate acestea, abia acum oficialii din Turism au preluat-o pentru a o folosi drept campanie de promovare a orașului.

Criticii acuză faptul că reclama apare cu o lună înainte ca Papa Francisc să efectueze o vizită la Vilnius. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?