Lista directorilor demişi de Radu Berceanu a fost schimbată

 
foto: NewsIN
foto: NewsIN
La început de mandat, Radu Berceanu a anunţat demiterea directorilor cu venituri foarte mari din companiile şi regiile autonome ale Ministerul Transporturilor. Numai că nu toţi şefii cu salarii mari au fost daţi afară, iar lista iniţială a demişilor diferă ce cea pusă efectiv în practică.

Radu Berceanu spunea, în prima lui zi de ministru, că a decis să facă economii la 24 de companii şi subunităţi, printre care Aeroportul Henri Coandă, Autoritatea Aeronautică şi CFR.

La aproape o lună de la această măsură, mulţi dintre cei anunţaţi că pleacă, sunt încă în funcţie. Aşa s-a ajuns la situaţia în care, deşi au acelaşi salariu uriaş, în opinia ministrului, şefii CFR Marfă şi CFR Infrastructură sunt demişi, dar directorul CFR Călători, Alexadru Noapteş nu a păţit nimic. Printre cei care au mai scăpat de ordin sunt şi Gabriel Ţară, director la Aeroportul "Henri Coandă", Ştefan Mladin, directorul Aerogării Băneasa şi Ştefan Vasilache, şeful Autorităţii Aeronautice Civile.

Deşi aceştia au fost cruţaţi, cine întreabă la Ministerul Transporturilor care e numărul celor daţi afară, primeşte acelaşi răspuns: 24. Numai că pe lista celor demişi apar nume din Administraţia Zonei Sulina, Administraţia Porturilor Dunării Maritime, SAAF şi altele.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?