Lidl face angajări

 

Lidl lansează pentru al doilea an consecutiv un program de pregătire şi specializare - Campionatul de Management. Programul se va desfăşura în perioada 1 octombrie 2015 – 30 septembrie 2016, iar  recrutările vor începe în luna martie 2015 printr-o serie de evenimente organizate în principalele centre universitare din România şi printr-un eveniment dedicat în Chişinău. La sfârşitul programului de management trainee, în funcţie de rezultatele obţinute în urma etapei finale de evaluare, tinerii selectaţi pot primi oferte de angajare permanentă în cadrul companiei, potrivit platformei de recrutare hipo.

Campionatul de Management Lidl este un program de trainee care le oferă proaspăt absolvenţilor oportunitatea de a lua contact cu mediul de lucru din cadrul companiei Lidl, de a fi implicaţi în proiecte reale şi de a învăţa de la profesioniştii în domeniu. Pe parcursul programului de şcolarizare, tinerii selectaţi vor primi pregătirea profesională necesară, activând, pe rând, în toate departamentele companiei Lidl şi participând la diferite seminarii de dezvoltare. Astfel, aceştia vor avea şansa să practice activităţile specifice din cadrul magazinelor, ale sediilor regionale sau ale sediului central.

Pentru acest program vor fi selectaţi proaspăt absolvenţii de studii superioare, promoţia 2014-2015, tinerii pasionaţi, ambiţioşi, dinamici şi responsabili. Procesul de selecţie pentru Campionatul de Management cuprinde mai multe etape:

1. Tinerii se pot înscrie pentru a fi prezenţi la întâlnirile organizate de companie în oraşele: Timişoara (12 martie), Iaşi (17 martie), Sibiu (25 martie), Bucureşti (31 martie şi 2 aprilie) şi Chişinău (22 aprilie).

2. Cei care vor să fie parte din programul Campionatul de Management se pot înscrie până pe 30 aprilie 2015, pe site-ul www.hipo.ro/lidl sau pe www.lidl.ro/Cariere.
3. Aplicanţii selectaţi vor fi evaluaţi în cadrul unui Assessment Center în perioada 27 - 31 iulie 2015, iar selecţia finală a tinerilor va fi anunţată pe 15 august 2015.

De ce le recomandăm tinerilor să se înscrie pentru întâlnirile cu reprezentanţii Lidl? Un astfel de eveniment le oferă tinerilor ocazia să cunoască echipa Lidl şi astfel să afle ce înseamnă să lucreze în cadrul Lidl, cum este organizată compania şi care sunt oportunităţile de carieră, în ce constă procesul de selecţie şi cum pot deveni parte din echipă.

“Echipa Lidl se extinde, de aceea căutăm coechipieri pentru Campionatul de Management. Prin acest program de pregătire desfăşurat timp de un an, începând cu 1 octombrie 2015, ne dorim să investim în tineri şi să le oferim acestora tot sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta profesional şi personal într-un mediu prietenos, în care pot să beneficieze de foarte multe oportunităţi. În plus, le oferim tinerilor selectaţi în program un pachet salarial atractiv şi peste mediu. Pe lângă toate acestea, la finalul programului va exista o etapă de evaluare, iar cei care vor trece această ultimă etapă vor primi o poziţie în cadrul companiei pe o perioadă nedeterminată” – au declarat reprezentanţii LIDL.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?