Liderii PSD din Transilvania, întâlnire de taină

 

Tabăra anti-Dragnea crește de la o oră la alta. Liderii PSD din Transilvania s-au văzut azi pentru a cere lămurirea de urgență a situației în care a ajuns partidul.Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş, a intervenit la Realitatea TV, unde a vorbit despre acestă întâlnire.

"Marea majoritatea a preşedinţilor organizaţiilor din Transilvania, la Bistriţa: Satu Marea, Braşov, Zalău, Bistriţa. Aproape toţi au avut poziţii similare, am vorbit despre starea actuală a partidului, despre cum trebuie să se dezvolte în perioada următoare.

Nemulţumirile nostre sunt următoarele: toate aceste discuţii din spaţiul public trebuie să înceteze imediat. Liderii de la Bucureşti trebuie să înţeleeagă că fac rău partidului, pentru că urmează căderea Guvernului. Vom rata obiectivele pe care ni le-am stabilit. Ne dorim ca aceste lucruri să fie discutate într-o şedinţă formală a partidului.

Eu n-am văzut această scrisoare, nimeni n-a semnat. Liviu Dragnea a obţinut nişte rezultate istorice pentru noi, ca şi partid. Nu putem despre înlocuirea unui om cât nu există o alternativă. Aşteptăm şi noi să vedem această scrisoare. Dacă în alte zone preşedinţii nu s-au întâlnit, ar fi bine s-o facă", a spus Zetea.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Armin
17 Sep 10:37
Cât de penibili "președinții din teritoriu" ....L-au pupat in dos pe infractorul dracnea și acum ar vrea sa se "parfumeze"?? Nu !!Tot niste ordinari sunteți și voi cu organizațiile teritoriale psd-iste .... Penibili....Vă place zicerea "Scapă cine poate .." Indivizi cu 2-3 fețe sunt destui in PSD...
Răspunde
0 0
Popescu-Herascu
16 Sep 07:22
Rezultate istorice???....bazate pe promisiuni desarte, pe legi favorabile infractorilor?....ce mai asteptam de la aceiasi si aceiasi politicieni invechiti si solidari in rele???
Răspunde
0 0
John
16 Sep 04:17
... rezultate istorice !!!? Ca va gratiaza si amnistiaza pe toti odata !!!? Daca un privat cistiga mai putin de jumatate fata de un bujetar dd unde sint banii pentru “ cresteri salariale si pensii” ? Cine plateste imprumuturile de acum ? Copii si nepoti cui ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?