Liderii democraţi spun că partidul pe care îl conduc nu are niciun motiv să iasă de la guvernare

 
Democraţii ar putea lua astăzi o decizie în privinţa colaborării cu PNL. Liderii PD au avut aseară o reuniune informală, la sfîrşitul căreia preşedintele PD Emil Boc a lăsat să se înţeleagă că PD nu are motive să iasă de la guvernare. Nici liderii filialelor PD din teritoriu nu sunt de acord cu retragerea de la guvernare.

Preşedintele filialei PD din Dâmboviţa este de părere că partenerii din coaliţie sunt cei care au făcut greşeli şi nu au respectat programul de guvernare.


"Pana acum nu s-a pus niciodata problema iesirii de la guvernare, singurul scop pe care l-am avut in aceasta perioada a fost infaptuirea programului de guvernare. am constatat ca de cate ori partenerii nostri de la coalitie au incercat sa se abata de la acest program, am reactionat si am spus ca electoratul nostru ne-a ales tocmai pentru acest program de guvernare, cred ca PD si-a facut treaba in aceasta perioada. Parerea mea este ca nu trebuie sa iesim de la guvernare, sa continuam sa realizam aceast program de guvernare." a declarat preşedinte PD Dâmboviţa Ion Popescu

Primarul din Braşov crede că noaptea este un sfetnic bun iar hotărârea de azi va fi una benefică pentru partid.

"Trebuie sa se retraga sau nu PD-ul de la guvernare? Avem o decizie a biroului parlamentar de zilele trecute care e stabila si care a exprimat punctul de vedere al PD-ului." a delcarat George Scripcoru.

Preşedintele PD din Brăila susţine că greul guvernării a fost dus de partidul democrat.

"Nu sunt de acord cu iesirea de la guvernare, dat fiind faptul ca nu este cel care a gresit la guvernare, ci dimpotriva el a dus greul guvernarii. " este de părere preşedintele PD Brăila Horia Văşoiu.print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?