Lider de sindicat din poliţie: Adevărul lui Carmen Dan e parşiv!

Preşedintele Sindicatul Poliţiştilor Europeni acuză ministrul de Interne că a dezinformat zeci de mii de poliţişti înainte de adoptarea noi legi a salarizării, iar acum încearcă să cosmetizeze realitatea.  Sindicalistul afirmă despre Carmen Dan că încearcă să mascheze realitatea scăderii VENITURILOR prezentând jumătaţi de adevăr.

"Adevărul doameni ministru e unul parşiv, a avut o singura parte de adevăr, salariile nu scad, dar veniturile da. Rezultatul final e ca poliţistul va avea mai puţini bani în buzunar. Începând cu luna ianuarie, mii de politisti nu vor mai intervene din cazua lipsei de personal," a afirmat Cosmin Andreica. 

În ceea ce priveşte ameninţarea lansată de Carmen Dan la adresa poliţiştilor care ar fi tentaţi să nu mai lucreze peste program, pe motiv că li s-au tăiat sporurile, liderul Europol consideră că e vorba de o nouă declaraíe contradictorie. "Doamna ministru minte şi spune că poliţişii vor intervenii, dar după numai câteva fraze s-a contrazis şi a precizat că în 2 săptămâni Inspectoratul General al Poliţiei  Române trebuie să găsească o soluţie pentru această problemă. "Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?