Licitaţie pentru clubul Rapid. Ce s-a întâmplat la a 7-a "strigare". Preţul de pornire, prea mare

Licitaţia publică cu strigare pentru vânzarea mărcilor, culorilor şi trofeelor clubului de fotbal Rapid, a şaptea de la începerea procedurii de lichidare, care a avut ca sumă de pornire 1.374.000 de euro plus TVA, nu a avut loc, joi, deoarece nimeni a fost interesat să cumpere, a declarat, joi, pentru AGERPRES, lichidatorul judiciar al FC Rapid SA, Mihai Florea."Preţul este încă mare, este a şaptea licitaţie şi nimeni nu a venit să cumpere. Nici la a opta, cea din 15 martie, nu cred că se prezintă cineva. Cred eu că dacă va fi cineva interesat, va veni la ultima licitaţie, care va avea preţul stabilit de evaluator (n.r. - 406.000 de euro plus TVA). Asta e părerea mea şi mi-o menţin. Dar eu organizez câte licitaţii vor creditorii, pentru că ei sunt cei care decid preţul de pornire", a spus Mihai Florea.

Rapid a intrat în procedură de insolvenţă în 7 decembrie 2012, iar la 13 iunie 2016 Tribunalul Bucureşti a dispus intrarea în faliment şi dizolvarea societăţii. Suma totală a datoriilor clubului aflat în proprietatea omului de afaceri Valerii Moraru era de 17.754.712 lei, aproximativ 4 milioane de euro. Conform legii, lichidatorul trebuie să scoată la licitaţie sigla, culorile şi mărcile FC Rapid.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?