Licitație IT gigant la STS

 
STS, licitație gigant
STS, licitație gigant

Inca o licitatie IT gigant la STS: Aproape 40 milioane de lei pentru cresterea capacitatii de interconectare intre sistemele IT din administratia publica centrala si locale, potrivit Hotnews.ro.

Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) a lansat o noua licitatie deschisa pentru 'Cresterea capacitatii de interconectare a sistemelor informatice si bazelor de date ale institutiilor publice centrale cu sistemele informatice si bazele de date ale structurilor lor teritoriale si ale structurilor administratiei publice locale'.

Contractul are o valoare estimata de 39,86 milioane lei (inclusiv TVA), conform unui anunt publicat joi in SEAP.

Atat acest proiect, cat si alte doua licitatii lansate cu o zi in urma in valoare cumulata de 66,6 milioane lei, au termene de implementare foarte scurte - 5 luni de la atribuirea contractului, in conditiile in care toate sunt finantate prin fonduri UE care mai pot fi accesate pana la 31 decembrie 2015.

STS organizeaza si coordoneaza activitatile in domeniul telecomunicatiilor speciale pentru autoritatile publice din Romania. Serviciul administreaza, exploateaza si dezvolta o retea de comunicatii integrate (voce-video-date), de anvergura nationala, cu puncte de prezenta in municipiul Bucuresti, in toate municipiile resedinta de judet precum si in majoritatea localitatilor urbane si rurale. Mai multe...

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
19 Feb 16:31
Generalul hot ALEXANDRU GRUMAZ in calitate de adjunct la STS si-a facut 2 vile in 3 ani din "salariul lui de bugetar", plus sume in conturi si un BMW X6.

Acum fiul lui pe care il cheama la fel, ALEXANDRU OCTAVIAN GRUMAZ, capuseaza spitalele din Bucuresti prin firmele lui DENIMED CLEANING si DENIMED CONSULTING SRL.
Răspunde
0 0
19 Feb 16:30
Generalul hot ALEXANDRU GRUMAZ in calitate de adjunct la STS si-a facut 2 vile in 3 ani din salariul lui de bugetar, plus sume in conturi si un BMW X6.

Acum fiul lui pe care il cheama la fel, ALEXANDRU OCTAVIAN GRUMAZ, capuseaza spitalele din Bucuresti prin firmele lui DENIMED CLEANING si DENIMED CONSULTING SRL.
Răspunde
0 0
19 Feb 13:51
sts a ramas acea institutie ermetica in care secaturile mai pot sifona inca banul public !
Răspunde
0 0
ionitza
19 Feb 13:05
Foarte bine daca se poate face pe bank Europe I. Niciodata sa nu spui ca iti ajung resursele de moment. Voi credeti ca o institutIe ca STS se joaca de.a retelele.
Răspunde
0 0
ITx
19 Feb 12:34
Pt ce maresti capacitatea de interconectarea daca nu ai gandit mai intai algoritmul proceselor care trebuiesc distribuite ???
Nu faceti altceva decat sa asigurati infrastructura pentru aplicatii care pot rula desincronizate.
Răspunde
0 0
jucatorul
19 Feb 12:40
5 joaca in retea cred .....
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?