Ultimele cuvinte pe care Liam Neeson i le-a spus soţiei înainte s-o deconecteze de la aparate

 

Natasha Richardson, soţia lui Liam Neeson, a murit în urmă cu un deceniu, în urma unui accident la schi. Ea a suferit o hemoragie internă.Liam Neeson și soția sa erau împreună de 16 ani. Se cunoscuseră în cadrul producției pentru Broadway "Anna Christie”, în anul 1993. De atunci, cei doi au rămas prieteni. Un an mai târziu, s-au căsătorit și s-au stabilit la New York. În scurt timp au apărut și cei doi copii ai lor, Micheal și Daniel.

Citiţi şi:

Un nou necaz s-a abătut asupra lui Liam Neeson, la 10 ani de la moartea soției sale

Liam Neeson a povestit cuma decurs ultima discuţie cu soţia lui, care se afla în comă, la spital.

"Mi s-a spus că e în moarte cerebrală. După ce am văzut radiografia, am zis wow! Evident, era ţinută în viaţă de aparate. M-am dus la ea şi i-am spus că o iubesc. I-am zis: Scumpo, nu o să-ţi revii după asta. Te-ai lovit la cap. Nu ştiu dacă mă auzi, dar asta ţi s-a întâmplat. Am donat trei dintre organele ei, aşa că a salvat trei oameni. Inima ei, rinichii şi ficatul au fost donate. Cred că ar fi fost încântată şi bucuroasă de asta", a spus Liam Neeson.

Natasha Richardson avea 45 de ani când a murit.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?