Lia Olguţa Vasilescu anunţă că va fi audiată la DNA într-un nou dosar

 

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, susţine că a aflat de la un procuror că are un nou dosar la DNA pentru că nu i-ar fi construit un drum unui cetăţean care şi-a construit casa în câmp, precizând că în perioada următoare va fi cel mai probabil chemată la audieri.„Există un denunţ că nu am asfaltat strada unui cetăţean care şi-a construit casa în câmp. Pentru asta probabil voi fi chemată în perioada următoare ca să dau declaraţie, toată presa o să vină să vadă corupta de la PSD care, iată, nu a asfaltat strada omului dar până o să afel că nu i-am asfaltat strada şi o să vadă că e un act de corupţie. Am informaţii pentru că am vorbit cu un procuror care mi-a spus că mai are nişte dosare în lucru printre care şi ăsta. Toate speţele sunt absolut idioate”, a spus ministrul Muncii, luni seară, la Antena 3.

Lia Olguţa Vasilescu a mai susţinut că a fost interceptată o perioadă îndelungată într-un dosar în care nu avea nicio calitate.

„A fost pusă în mişcare o maşinărie infernală. Am fost interceptată şase luni de zile. Am avut inclusiv localizare prin GPS (...) Am aflat de la un amic, care lucrează într-o instituţie de forţă a statului român, că a fost chemat la serviciu după ce eu am fost eliberată şi am făcut întâlnirea cu alegătorii în centrul Craiovei. I s-a reproşat că pe imagini apărea mama lui şi asta însemna că el ascunde ceva. Vă daţi seama ce poliţie politică a fost în ţara asta şi încă nu s-a terminat”, a mai spus ministrul.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?