Lelia Munteanu: Yair Netanyahu - denunţ involuntar împotriva tatălui, sub aburii alcoolului

Yair Netanyahu
Yair Netanyahu

"Fiul cel mare al premierului, Yair Netanyahu, a comis-o din nou", scrie Lelia Munteanu, într-un editorial publicat pe gandul.info.Canal 2 TV a transmis o înregistrare audio din 2015, ai cărei protagonişti sunt Yair Netanyahu, fiul lui Jackob (Koby) Maimon, magnatul gazelor, şi un tânăr, apropiat al miliardarului australian James Paker (cel logodit la un moment dat cu Mariah Carey). E vineri spre sâmbătă (noaptea de Shabbat) şi băieţii sunt într-un turneu bahic pe la cluburile de striptis din Tel Aviv. Discută despre bani (o prostituată costă 400 de şekeli, echivalentul a circa 100 de euro) şi despre fete. Yair se arată dispus să-şi ofere fosta iubită, ca să-şi plătească datoriile. Ceea ce şochează e o replică a lui Yair, adresată lui Nir Maimon: ”Frăţioare, taică-miu a obţinut un contract de 20 de miliarde pentru taică-tu şi nu poţi să-mi dai 400 de şekeli?”, ba chiar insistă, reamintind cum prim ministrul Netanyahu a luptat în Knesset pentru a i se atribui bătrânului Maimon concesiunea exploatării unui câmp de gaze aflat în largul mării.

Înregistrarea a fost oferită mai multor instituţii media, care însă n-au avut curajul sau resursele să o achiziţioneze. A cumpărat-o Canal 2, în schimbul a 50.000 de şekeli (aproximativ 12.000 de euro) şi a anunţaţ că mai există o parte deosebit de delicată, pe care deocamdată nu au făcut-o publică, dar au anunţat că urmează, la momentul potrivit, să o facă.

Yair (26 de ani) nu are încă nici un fel de ocupaţie, nepărăsind încă statutul de ”copil de bani gata”. Singura sa preocupare serioasă a fost când şi-a îndeplinit serviciul militar, în cele mai blânde condiţii, la biroul purtătorului de cuvânt al Armatei.

Citeşte continuare AICIAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Zaharia Vasilica
14 Jan 11:32
Mai draga lelia Munteanu scrie stiri serioase, stiri care sa ne fie de folos, nu palavre de adolescenti care merg la fete,fii profesionista! nu manca banii de pomana a ziarului,ce dumnezeu nu ne lua drept prosti.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?