Legea vaccinării - o nouă DEZBATERE va avea loc vineri, la Institutul de Sănătate Publică

 

Ministerul Sănătăţii anunţă că va organiza, vineri, la Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP), din Bucureşti, o nouă etapă de dezbateri pe tema legii salarizării, la eveniment fiind invitaţi să participe toţi cetăţenii care s-au înscris la prima serie de discuţii, din 11 mai.

"În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Sănătăţii organizează vineri, 26 mai 2017, ora 10:00 la sediul Institutului Naţional de Sănătate Publică, sala Amfiteatru, str. dr. Leonte, nr. 1-3, sector 5, Bucureşti, continuarea şedinţei publice de dezbatere din data de 11 mai 2017 a proiectului de Lege privind organizarea şi finanţarea activităţii de vaccinare a populaţiei în România. La această şedinţă publică vor participa persoanele înscrise pentru participare la şedinţa din data de 11 mai 2017, conform tabelului publicat pe site-ul Ministerului Sănătăţii, rubrica Transparenţă decizională – Dezbateri publice în data de 10.05.2017. Accesul în sala Amfiteatru se va face pe baza documentului de identitate, începând cu ora 9.00”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii remis Mediafax. 

Prima dezbatere publică legată de legea vaccinării a avut loc pe 11 mai şi a creat dispute între instituţii şi persoanele care sunt împotriva vaccinării. Cei mai mulţi dintre participanţi s-au declarat împotriva vaccinării, în timp ce susţinătorii imunizării i-au acuzat pe restul că nu au o fundamentare ştiinţifică.

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat, în cadrul primei dezbateri, că nu vor fi situaţii în care copiii să fie vaccinaţi forţat, dar că părinţii care refuză imunizarea sunt obligaţi să-şi asume acest lucru.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?