Leacurile vindecătoare ale călugărului Mihai Neamțu cu care a tămăduit suferinzii

Toți îl știau cu numele de Unchiul Mihai. Era un călugăr de prin părțile Ardealului de Nord, hărăzit de Dumnezeu cu puteri vindecătoare. A salvat mulți oameni de la intervenții chirurgicale, prin tratamente cu plante.Iată câteva dintre leacurile recomandate de călugarul Mihai Neamțu:

Pentru anemie, se mănâncă în fiecare zi la fiecare masă un ou proaspăt cu coaja cât mai roșiatică și o bucată de carne de vânat de mărimea unui ou. Apoi se bea un pahar de vin de butuc.

Pentru tensiune mare, se iau 6 boabe de fasole, se macină și se amestecă cu apă. Se formează un fel de pastă. Se bea o linguriță la fiecare 4 ore.

Pentru deficiențe de vedere, să se priveasca lumina soarelui în apă curgătoare la răsărit și la asfințit. Se poate și într-un lighean, scrie bzi.

În caz de dezechilibru hormonal, se bea ceai din urmatorul amestec: flori de coada șoricelului, coada calului, coada racului, mărul lupului, urzică moartă, urzică vie, lăcrămioare, măr pădureț, trifoi cu flori roșii, cătină, mesteacăn.

Pentru boli genitale se bea și se fac spălături cu infuzii de coada calului, coada racului, coada șoricelului, iarbă mare, păpădie, pătlagină, osul iepurelui, pătrunjel de câmp, tătăneasă.

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?