Laura Codruța Kovesi, întâlnire importantă după prinderea lui Ghiță! Cu cine s-a văzut șefa DNA

Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Laura Codruța Kovesi, s-a întâlnit, joi, cu ambasadorul Sloveniei la București, Mihael Zupančič. Slovenia a fost unul dintre actorii importanți în ceea ce privește prinderea lui Sebastian Ghiță.Mai exact, autoritățile slovene au fost cele care au furnizat informații cu privirea la identitatea falsă folosită de Sebastian Ghiță.

“Astăzi, 20 aprilie 2017, Ambasadorul Mihael Zupančič a avut o întrevedere cu Laura Codruta Kovesi, Procuror-şef DNA. Interlocutorii au discutat diferite aspecte legate de starea luptei împotriva corupţiei şi despre eventualele modificări ale legislaţiei penale. Ambasadorul Zupančič a lăudat contribuţia admirabilă a DNA în lupta împotriva corupţiei, flagel care periclitează economia României şi siguranţa socială a cetăţenilor ei. Ambasadorul a subliniat îngijorarea cu care Ambasada Republicii Slovenia urmăreşte discursul folosit în presa din România împotriva reprezentanţilor instituţiilor-cheie, responsabile pentru statul de drept”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a ambasadei.

Sebastian Ghiţă a fost prins la Belgrad, joi noapte, după ce s-a legitimat cu acte false. Ghiţă era dat în urmărire generală din luna decembrie 2016 şi se afla pe lista Europol a celor mai căutaţi infractori.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?