Laufer, noi acuzații la adresa lui Klaus Iohannis:

 

Ilan Laufer a spus că Iohannis, care este etnic german, a avut ”o legătură dubioasă” cu Forumul Democrat al Germanilor din România, ”moştenitoarea unei organizaţii naziste”.

Ilan Laufer l-a numit antimsemit pe Klaus Iohannis și a spus, marți seara, că atacurile antisemite la adresa sa sunt cu atât mai dureroase cu cât din familia sa au decedat 52 de persoane în perioada Holocaustului din România.

„Prin refuzul unei persoane care se ştie că are legături foarte bune cu Israelul şi cu SUA, Klaus Iohannis întăreşte convingerea că doreşte legături doar cu Berlinul și blocarea relațiilor cu Israelul și SUA.”, a insistat Ilan Laufer, care a mai spus că ”atacurile antisemite” la adresa sa sunt cu atât mai dureroase cu cât din familia sa au decedat 52 de persoane în perioada Holocaustului din România.

Ilan Laufer a spus că este profund mâhnit de atitudinea preşedintelui ţării sale, care nu doreşte ca România să preia preşedinţia „Consiliului Europei”. De fapt, România urmează să preia la 1 ianuarie preşedinţia semestrială a Consiliului Uniunii Europene.

În final, Laufer a spus că îl roagă pe preşedinte să aibă curajul și să spună motivul real pentru care l-a respins, menţionând că se referă la motivul religios şi la faptul că este evreu.

Ilan Laufer a spus că Iohannis, care este etnic german, a avut ”o legătură dubioasă” cu Forumul Democrat al Germanilor din România, ”moştenitoarea unei organizaţii naziste”.

”Foarte important e că președintele Klaus Iohannis e etnic german și are o legătură dubioasă, din toate punctele de vedere, cu Forumul Democrat German din România, moștenitoarea unei organizații naziste scoase în afara legii, conform Tratatului de la Paris, de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.”, a mai spus Laufer.

”În istoria României, Ceauşescu a vândut evrei. Astăzi am certitudinea că şi preşedintele Iohannis a vândut un evreu român. Nu ştiu cui şi nu ştiu pe câţi bani”, a mai afirmat el.

Laufer a anunţat că va face plângere la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, precum şi o cerere către comunitatea evreiască din Statele Unite, pentru a-i retrage lui Klaus Iohannis decoraţia acordată.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Jan
21 Nov 09:21
... aceleasi calomnii penibile si ieftine ... dupa mintea lor orice turist care vine prin romanistan trebuie pus in vreo functie publica pentru ca are ''relatii'' ...
Răspunde
0 0
Jan
21 Nov 03:19
... baiatul asta pare ca a mincat ceva stricat ! Stricat rau !
Răspunde
0 0
gigi
21 Nov 00:55
dutein powlamea de jydan inputit marshhh la tine in tara si jgneste -l bibi netaniahu cus ima selha mefagher
Răspunde
0 0
Victor
21 Nov 00:41
Mi se pare putin (???) exagerat . Nu ma pricep prea bine , dar dati-mi exemple de familii numeroase ( in viata , nu un intreg arbore genealogic ) . 52 membri ai unei singure familii ucisi in cati-va ani ....... , greu de crezut . Sau poate ma insel ???
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?