Femeia dependentă de sexul cu bărbați însurați. Obsesia s-a declanșat întâmplător

 
Lacey Jay
Lacey Jay
Lacey Jay Lacey Jay Lacey Jay

Lacey Jay este un fotomodel britanic care a dezvoltat o obsesie pentru aventurile cu bărbați însurați trecuți de prima tinerețe.Lacey Jay nu se laudă cu noul statut de "femeie ușoară", dar spune că se simte atrasă doar de bărbații însurați, bine poziționați social și cu conturile grase, potrivit Daily Star.

"Totul s-a declanșat accidental când prietenul meu a început să mă înșele cu alte femei. Am vrut să-l pedepsesc la început, dar după prima aventură nu m-am putut opri", a povestit Lacey Jay.

Lacey Jay a început să se întâlnească cu bărbați înstăriți pe care i-a întâlnit pe site-ul IllicitEncounters.com.

Unul dintre amanții lui Lacey Jay are 40 de ani, dar arată mult mai tânăr, spune femeia. Este un avocat de succes adept al poligamiei.

Altul are doar 35 de ani, dar e căsătorit cu copii. "Nu vreau să stric nicio căsnicie", spune Lacey Jay care recunoaște că nu poate scăpa de noua obsesie.

Întâlnirile amoroase au loc în condiții de discreție maximă și în locuri ferite de ochii unor paparazzi.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?