La "Zece pentru România" s-a discutat, duminică, despre eşecul speranţelor în politică

 
Foto: Realitatea.net
Foto: Realitatea.net
Foştii laureaţi ai categoriei Tineri Politicieni - Cozmin Guşă, Victor Ponta, Mihai Răzvan Ungureanu - şi invitatul special Ion Diaconescu vorbesc despre schimbul de generaţii într-o lume politică unde se bate pasul pe loc.

Mihai Tatulici ia în discuţie eşecul speranţelor în politică duminică, la „Zece pentru România”. Foştii laureaţi ai categoriei Tineri Politicieni - Cozmin Guşă, Victor Ponta, Mihai Răzvan Ungureanu - şi invitatul special Ion Diaconescu vorbesc despre schimbul de generaţii într-o lume politică unde se bate pasul pe loc. Duminică, de la 16:15, o categorie dispărută – Tineri Politicieni, într-o ediţie „Zece pentru România” transmisă în direct la Realitatea TV.

„Zece pentru România” este cel mai amplu proiect de identificare şi de recunoaştere publică a elitelor şi a fost iniţiat de Realitatea TV în 2005.
În fiecare an sunt premiaţi cei mai buni sportivi, actori şi interpreţi vocali, oameni de afaceri, politicieni sau jurnalişti, iar din 2009, în premieră, sunt decernate trofee pentru oraşe, licee şi branduri româneşti.

Personalităţi marcante din afara categoriilor distincte primesc trofee de excelenţă. Reprezentativitatea personalităţilor care contribuie la modernizarea României şi a valorilor reale ale poporului român este garantată de realizarea celei mai ample cercetari sociologice în comun de patru institute de sondare a opiniei publice.„Zece pentru România" aduce personalităţile cu notorietate consolidată din  fiecare categorie faţă în faţă cu publicul în fiecare duminică, de la 16:15, la Realitatea TV, într-o dezbatere despre elite şi valori realizată de Mihai Tatulici.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?