LA FAVORITA, cu Ruxandra Donose, la Sala Radio

 

Orchestra Națională Radio prezintă, vineri, 29 ianuarie, ora 19.00,  LA FAVORITA, creație a compozitorului italian GAETANO DONIZETTI.

Sub bagheta dirijorului de origine italiană DAVID CRESCENZI, o pleiadă de artiști lirici sunt invitați pe scena Sălii Radio, în frunte cu mezzosoprana RUXANDRA DONOSE (în rolul Leonorei).Îi veți aplauda de asemenea pe scena Sălii Radio pe artiștii lirici COSMIN IFRIM, DIANA ŢUGUI, ȘERBAN VASILE, SORIN DRĂNICEANU și LIVIU INDRICĂU, alături de CORUL ACADEMIC RADIO, pregătit de DAN MIHAI GOIA.

LA FAVORITA, partitura lui Donizetti, este bazată pe o poveste de dragoste într-un triunghi amoros, implicându-l pe regele Castiliei, amanta sa și iubitul acesteia, acțiune plasată în Castilia sec. XIV, pe fondul invaziilor maure în Spania și a luptelor între Stat și Biserică.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?