La CFR vă puteţi cumpăra un bilet cu care să călătoriţi prin 30 de ţări

 
Foto: www.axatvtransilvania.ro
Foto: www.axatvtransilvania.ro
O călătorie prin toată Europa cu un singur bilet de tren. Este vorba de o nouă ofertă CFR Călători pentru cei care vor să bată în lung şi-n lat 30 de ţări cu trenul.

Dacă vreţi să treceţi prin toate ţările europene, puteţi alege bilete cu valabilitate de 5, 10, 22 de zile sau o lună. Preţul unei astfel de călătorii este calculat în funcţie de perioada pentru care optaţi.

Biletul la clasa a I-a pentru cea mai scurtă călătorie este de 320 de euro iar cel pentru o lună depăşeşte 800 de euro. Tinerii sub 26 de ani plătesc doar jumătate de preţ, dar la clasa a doua. Cu acelaşi bilet puteţi parcurge distanţe şi pe apă cu ferryboat-ul între Italia şi Grecia.

Există oferte şi în cazul în care vreţi să vizitaţi o singură ţară, dar să o străbateţi dintr-un capăt în altul. De la 3 la 8 zile, dintr-o lună întreagă, puteţi vizita ţări precum Franţa, Germania, Marea Britanie sau Norvegia la preţul maxim de 400 de euro, clasa I-a. Pentru clasa a doua, plătiţi însă mai puţin de trei sferturi din preţ.

State ca Turcia, Croaţia, Grecia, Bulgaria sau Cehia au oferte şi mai ieftine. Tot ceea ce trebuie însă să faceţi este să luaţi legătura cu una din agenţiile CFR şi să vă faceţi bagajele.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?