La 6 săptămâni de la nuntă, şi-a pierdut soţul. I-au trebuit 68 de ani să afle adevărul!

La 6 săptămâni de la nuntă, şi-a pierdut soţul. I-au trebuit 68 de ani să afle adevărul!
La 6 săptămâni de la nuntă, şi-a pierdut soţul. I-au trebuit 68 de ani să afle adevărul!
La 6 săptămâni de la nuntă, şi-a pierdut soţul. I-au trebuit 68 de ani să afle adevărul! La 6 săptămâni de la nuntă, şi-a pierdut soţul. I-au trebuit 68 de ani să afle adevărul! La 6 săptămâni de la nuntă, şi-a pierdut soţul. I-au trebuit 68 de ani să afle adevărul! La 6 săptămâni de la nuntă, şi-a pierdut soţul. I-au trebuit 68 de ani să afle adevărul! La 6 săptămâni de la nuntă, şi-a pierdut soţul. I-au trebuit 68 de ani să afle adevărul! La 6 săptămâni de la nuntă, şi-a pierdut soţul. I-au trebuit 68 de ani să afle adevărul! La 6 săptămâni de la nuntă, şi-a pierdut soţul. I-au trebuit 68 de ani să afle adevărul! La 6 săptămâni de la nuntă, şi-a pierdut soţul. I-au trebuit 68 de ani să afle adevărul! La 6 săptămâni de la nuntă, şi-a pierdut soţul. I-au trebuit 68 de ani să afle adevărul!

Nici prind gând nu le-a trecut că, la şase săptămâni după ce vor deveni soţ şi soţie, soarta îi va despărţi pentru totdeauna! Povestea, desprinsă parcă din filme, este cât se poate de reală şi cu siguranţă îţi va tulbura inima.Peggy Harris, o femeie din Vernon, Texas, s-a căsătorit cu Billie undeva în anii 1940. La 6 săptămâni de la căsătorie, bărbatul a fost detaşat să lupte în Al Doilea Război Mondial. Pe 17 iulie 1944, locotenentul Billie Harris a plecat în Franţa, pe front. Din acea zi, soţia sa, Peggy, n-a mai auzit nimic de la el. Abia după 68 de ani a aflat ce se întâmplase, de fapt, cu acesta.

Iniţial, a crezut că acesta fusese ucis pe front. Apoi, brusc, a primit vestea că e în viaţă şi în drum spre casă. Ulterior, i s-a spus din nou că soţul ei a murit. Confuzia creată în jurul soţului său a dărâmat-o pe femeie, dar, odată cu trecerea timpului, era tot mai convinsă că acesta murise.

La un moment dat, Peggy a scris unui congresman şi i-a cerut să-i spună ce se întâmplase cu soţul ei. Abia atunci i s-a comunicat că, oficial, era dat "dispărut în misiune".

Peggy s-a decis atunci ca, împreună cu verişoara ei, Alton Harvey, să înceapă propria investigaţie. Astfel, cele două au aflat că Billie fusese îngropat într-un cimitir din Franţa. I-au trebuit 68 de ani să afle ce se întâmplase, de fapt, cu soţul ei. Acesta căzuse secerat pe câmpul de luptă. Murise erou.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?