La 13 ani, a murit după ce și-a mâncat părul din cap. La autopsie, au găsit ceva și mai șocant!

 
La 13 ani, a murit după ce și-a mâncat părul din cap. La autopsie, au găsit ceva și mai șocant!
La 13 ani, a murit după ce și-a mâncat părul din cap. La autopsie, au găsit ceva și mai șocant!
La 13 ani, a murit după ce și-a mâncat părul din cap. La autopsie, au găsit ceva și mai șocant! La 13 ani, a murit după ce și-a mâncat părul din cap. La autopsie, au găsit ceva și mai șocant! La 13 ani, a murit după ce și-a mâncat părul din cap. La autopsie, au găsit ceva și mai șocant!

O fată de 13 ani, care suferea de "Sindromul Rapunzel", o afecțiune extrem de rară a stomacului care apare ca urmare a înghițirii de păr, a murit după ce și-a mâncat propria podoabă capilară! La autopsie, medicii au găsit ceva și mai înfiorător! Atenție, imaginile sunt șocante și vă pot afecta emoțional!

Acesta este povestea unei copile de doar 13 ani, Jasmine, din Skegness, Marea Britanie. A ajuns la spital cu un diagnostic cuplit: peritonită. Pe masa de operație, însă, după ce au deschis-o, medicii au descoperit ceva și mai terifiant! Infecția era cauzată de un ghem de păr uman imens! Acesta i-a provocat ulcer și, într-un final, organele au început să-i cedeze rând pe rând...

Sindromul Rapunzel este o afecțiune extrem de rară. Potrivit medicilor, aceasta este declanșată de o problemă psihică, una gravă, care-i face pe oameni să-și mănânce propriul păr. Odată ajuns în stomac, părul formează, în timp, un ghem care, de cele mai multe ori, are o "coadă" care se întinde în intestinul subțire.

"Jasmine era o fată uimitoare! Avea o energie fantastică", a mărturisit mama acesteia, Donna, pentru presa locală.

Și, deși nu știu care a fost motivul pentru care copila a recurs la acest gest, părinții fetei au mulțumit medicilor care au făcut eforturi disperate pentru a-i salva viața.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, prin click dreapta pe fotografii, ce au descoperit medicii la operație. Atenție, imaginile sunt șocante și te pot afecta emoțional!

Un alt caz care a șocat lumea medicală este cel al bebelușului care s-a născut cu o tumoare gigant pe față.

Ce s-a ales de bebelușul care a fost abandonat la naștere pentru că "era prea urât". Cazul a șocat

Aceasta este povestea puiului de om care a fost abandonat în spital, imediat după ce a văzut lumina zilei, pentru că "era prea urât și mai avea și picioarele strâmbe", după cum spusese chiar cea care i-a dat viață. Citește-i povestea AICI.

Ce s-a ales de bebelușul care a fost abandonat la naștere pentru că

O mașină dispărută în urmă cu 27 de ani, găsită în pădure, înfiptă în pom. Oribil ce era lângă ea!

O mașină dispărută în urmă cu 27 de ani, găsită în pădure, înfiptă în pom. Oribil ce era lângă ea!

Plimbarea prin pădure s-a transformat într-un coșmar! E groaznic peste ce a dat bărbatul, printre copaci! VEZI IMAGINI AICI.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Allison Howarts
09 Jun 12:06
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
0 0
Victor
31 May 21:28
era foarte grav daca manca parul DE PE CAP!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?